TR-COMBAT [T®©] | TR-X

Klan formumuza hoş geldiniz...

AnasayfaKapıSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
yasindogili79
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Perş. Nis. 24, 2008 2:50 pm

ben bigboyluyum tp az ama full lf3 var bir tane lf2 var benide aranıza alırmısınız guzel kasıom ama 1 lf3 gerek ve diroit baskana soyledim
Kullanıcı profilini gör
TRX_Y1LD1R1M_TRC
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Perş. Nis. 24, 2008 3:03 pm

mrb ben _/\/_Y1LD1R1M_/\/_T® gercek adım uğur 11 lwl im geimim vegance 6 droitim war...
Klanda hemen hemen herkes tanır... Very Happy
Kullanıcı profilini gör
JOHNNY DEPP
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Perş. Nis. 24, 2008 6:10 pm

slm ben oyundaki ismim johnny depp gerçek adım anıl şu anda gemi bigboy ama 4.000.000 kredi birktirdim inş klanın da yardımıyla güzel bir gemi alacağım aranızda olmaktan çok mutluyum çok klan gezdim ama böyle düzenlisini ilk defa görüyorum tebrik ederim
Kullanıcı profilini gör
mevrent
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Cuma Nis. 25, 2008 12:23 pm

merhaba ben mevrent gerçek adım evren gemi goli seviye 11 kütahyada öğrenciyim...
23 yaşındayım klanıma başarılar dilerim...Fenerbahçeliyim:)
Kullanıcı profilini gör
wærrior//trx//
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Cuma Nis. 25, 2008 1:04 pm

ben orkun leveli 10 olan bir vengeange kullanıcısıyım yakında 11 level olcam adanada oturmaktayım galatasaraylıyım fakat avrupada her türk takımını tutarım klandakilere başalrılar dilerim lol!
Kullanıcı profilini gör
tiarella
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Ptsi Nis. 28, 2008 9:01 pm

meraba arkadaşlar ben Tiarella ismim Gökhan kütahyada öğrenci mevrentle aynı evdeyim:DDD

level 11 im suanda t.p 5349700 herkese basarılar oyunda, klan için elimizden geleni yapalım...
Kullanıcı profilini gör
..::A.C.E::..
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: ..::A.C.E::..   Salı Haz. 17, 2008 7:50 am

Arkadaşlar gemim goliath 27 milyon tp ye sahibim klanınıza yeni geldim...elitim ve 7 irisim war en kısa sürede 8 iris olcam klanınıza kabul ettiiniz için teşekkür ederim...
Kullanıcı profilini gör
..::readers::..
USTA
USTA

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Çarş. Haz. 18, 2008 12:00 pm

Mrb Arkadaslar Öncelikler Herkese iyi forumlar....Gemım Vengeance....8 Milyon Tp'em war....4 Flax Kısa zamanda 6 yapıcam...Klanınıza Kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim...İyi Forumlar ..::ReaDeRS::..
Kullanıcı profilini gör
://şah//:
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Salı Tem. 15, 2008 8:05 am

arkadaslar gemim veagence 5 flax 2 iris 6. flaxı takacam lzerlerimin bi cogu elit 460 basıom klana girmekten cok mutlyum dayanısma yardımlasma süper yasasın trc Very Happy Very Happy Very Happy
Kullanıcı profilini gör
onur
Acemi
Acemi

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Cuma Ağus. 15, 2008 3:24 pm

abiler gemim bigboy tp baya warçift lazer atıyorum 6 tane orta sınıf lazerim war.kişisel bilgilerimde adım:onur gs liyim 11 yaşındayım beni de aranıza aldığınız için tşk ederim Laughing klnımızı ileriye götürmek için çabalayacam
Kullanıcı profilini gör
kavvami
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   C.tesi Eyl. 13, 2008 10:46 am

selam ben eren oyundaki nckm /*/KævvæMi\*\ su an 6 iris full elit goliathım yardmlarınızla 8 iris olacagıma inanıyorum sewiye 14 üm kendinize iyi bakın
Kullanıcı profilini gör
GüçlüHüseyin2
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Cuma Ekim 03, 2008 10:24 am

ben GüçlüHüseyin2 bigboy kullanıyorum 2 flax diroit ittifakın forumuna üyeyim ama ittifaka degilim 13 level olmayı bekliyorum
Kullanıcı profilini gör
DeAd_oR_aLive
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Cuma Ekim 03, 2008 2:54 pm

ben DeAd_oR_aLive gerçek adım ahmet seviyem 14 gemim vengeance 5 flax 3 iris diroitim var tp 53 milyon trc klanında olduğum için mutluyum inş faydalı olurum...

En son DeAd_oR_aLive tarafından C.tesi Kas. 14, 2009 10:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kullanıcı profilini gör
SlayeR
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Cuma Ekim 10, 2008 2:02 pm

Adım Ahmet LvL 14 ( `°•»★SLAYER★«•°´ )
Yas 17
Sultanbeylide Oturuyorum
Gemi : Vengeance Lazar Mavi

1 tane irisim Var :S
Kullanıcı profilini gör
comanche92
Öğrenci
Öğrenci

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz   Ptsi Kas. 03, 2008 5:40 pm

meraba ben [comanche92]adım aykut.11 lvl bigboyum var.6 lf3 4 flax bitane 10binlik kalkan.3tane 10 luk motor.en iyi tamir robotu.%100 silah dep. geniş.tici 'im var.tüm elit malz. bunlar.gemim 920-1220 arası vuruyo.vio lik bittikten sonra tamir parası çok sıkıntı yapmaya başladı diroitler de tamir istediği için bayağ zor oluyo.yaklaşık 16bin şp.iris kalkan lf3 ve ambar genişletici lazım vengeance nin yanısıra... Rolling Eyes jocolor
Kullanıcı profilini gör

Arkadaşlar Buradan Kendinizi Tanıtabilirsiniz

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Similar topics

-
» Kendinizi Tanıtın Bakalım
» arkadaşlar
» Merhaba Arkadaslar
» dragon fable doom knight armor hack arkadaŞlar %100 çalışıyor.
» 7 Adet Arkadaşlık Scriptleri